De Kwekerij in Utrecht

De Kwekerij in Utrecht

Je kan er niet omheen. De zes slanke, kleurrijke torens die sinds kort te zien zijn in Utrecht, genaamd de Kwekerij. In totaal bevinden zich in deze torens 244 starterswoningen, horecavoorzieningen, kantoorruimtes, fietsenstallingen en parkeergelegenheden. Iv-Bouw maakte het constructief ontwerp van de Kwekerij. Essentieel in dit project zijn de dragende kopwanden, met de middenwand en dwarswand, die samen met de liftkern zorgen voor de stabiliteit van het gebouw. Op de begane grond worden de wanden opgevangen op betonnen muurdammen om een open indeling te creëren voor de commerciële functies op de begane grond. Het voorlopig ontwerp is gestart in 2017 en de verwachte oplevering is begin 2023. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.