Appartementencomplex De Parkwachter

Appartementencomplex De Parkwachter levert energie op!

In Utrechts-Leidsche Rijn wordt een duurzaam en luxueus appartementengebouw gerealiseerd: De Parkwachter. Het gebouw bestaat uit 43 appartementen, verdeeld over zes woonlagen en heeft een ondergrondse parkeergarage. De Parkwachter wordt gerealiseerd binnen beperkte ruimte in een complexe bouwput die vlak langs diverse leidingen moest worden gemaakt. Die beperkte ruimte vormt een complexe uitdaging in dit project. Want hoe kan een stevige gebouwconstructie worden gerealiseerd met zo min mogelijk steunpunten? Iv-Bouw bedacht hier de constructieve oplossing voor. Iv-Bouw is vanaf het voorlopige ontwerp tot en met de uitvoering bij dit project betrokken voor technisch advies ten aanzien van de gebouwconstructie. Op het gebied van duurzaamheid is De Parkwachter ook bijzonder. Met een energieprestatiecoëfficiënt van -0,2 levert dit gebouw dus energie op!
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jeroen praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.