Woontorens 'Samen aan de Schie'

Creatief denken op constructief en bouwkundig gebied

Aan de Delfhavensche Schie in Rotterdam-Overschie worden twee nieuwe woontorens gerealiseerd: Samen aan de Schie. Het nieuwbouwproject telt 76 huurappartementen en komt te liggen in een groene omgeving aan de oevers van het water. Iv-Bouw is als hoofdconstructeur binnen dit project verantwoordelijk voor de constructie van de twee torens, reken- en tekenwerk en was zowel voor als tijdens de bouw betrokken bij het project. Door het hellende landschap is het constructiewerk complex en zijn niet alle kanten van de toren op hetzelfde niveau. Het lagere gedeelte, waar ook de entree te vinden is, is split-level ontworpen. Dat vraagt met name op constructief en bouwkundig vlak veel creativiteit.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jeroen praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.