Cultuurcentrum Cultura

Cultuurcentrum Cultura klaar stomen voor de toekomst

Het is een prachtig theater waar jaarlijks circa 70 voorstellingen worden opgevoerd; muziek, beeldende kunst, dans en theater komen samen in Cultura. Nu is het tijd om te onderzoeken hoe het cultuurcentrum in Ede kan worden klaargestoomd voor de toekomst! Een mogelijke verbouwing zal een belangrijke impuls geven aan het culturele klimaat in Ede en omgeving.

Iv-Bouw maakt in opdracht van de gemeente Ede een voorontwerp voor de aanpassingen aan gebouwgebonden installaties om het vernieuwde Cultura te kunnen faciliteren. Naast het behouden en verbeteren van het bestaande theater wordt verkend of een nieuwe entree aan de centrumzijde van het gebouw kan worden gemaakt, met een combinatie van horecagelegenheden en een foyer. Ook worden de mogelijkheden onderzocht om een poppodium, repetitieruimten en een filmhuis in het gebouw te vestigen.  

Wil je meer weten over het ontwerp voor Cultura? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jaco praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 3500
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.