Dutch |English nl | en

Schoolgebouw De Passie

De grootschalige duurzame renovatie van schoolgebouw De Passie

Schoolgebouw De Passie van 6.500 m² wordt grootscheeps gerenoveerd en uitgebreid. Het gebouw wordt gefaseerd gerenoveerd en uitgebreid terwijl het open blijft. De ingrijpende aanpassingen zorgen voor een duurzamer pand, maar liefst 30% lager niveau dan de wettelijke nieuwbouweis. Een aanzienlijk verbeterde gebouwschil, het verwijderen van de gasaansluiting en een All-Electric gebouw met een luchtwarmtepomp zorgen voor dit duurzame resultaat. Als totaaladviseur werkt Iv-Bouw zowel de installaties als de hoofddraagconstructie uit en Iv-Consult ondersteunt op constructie technisch gebied. Iv-Bouw is bovendien de risicodragende partij voor het installatietechnische deel van het project.

Technische data

Opdrachtgever: Rots Bouw
Architect: AGS Architects
Omvang nieuwbouw: 2500 m² BVO
Omvang renovatie/restauratie: 4000 m² BVO
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jaco denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!