Eindhoven Airport

Eindhoven Airport breidt uit!

De terminal krijgt er zo’n 10.000 vierkante meter bij. Iv-Bouw is verantwoordelijk voor het installatietechnisch en constructief ontwerp van de terminal. De toekomstige 36.000 vierkante meter aan terminal bestaat straks uit extra gates, een ruimer Non-Schengengebied, een grotere reclaimhal en meer ruimte voor horeca. Eindhoven Airport wil met deze uitbreiding meer comfort en kwaliteit bieden en zo de aantrekkelijkste luchthaven van Europa worden.

Het definitieve ontwerp, waarvoor Iv-BouwEGM architecten en Eindhoven Airport NV hun handtekening hebben gezet, is gereed. De oplevering van de terminal staat gepland voor de tweede helft van 2025!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.