Zwembad Helmond

Iv-Bouw als EPC-partner voor elektro-installaties zwembad Helmond

Over een tijdje kunnen Helmonders als het goed is een frisse duik nemen in het nieuwe zwembad 'De Braak' dat wordt gerealiseerd in hun stad. Iv-Bouw is bij dit project betrokken als EPC-partner voor de elektrotechnische installaties, vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Dit houdt in dat Iv-Bouw risicodragend verantwoordelijk is voor het ontwerp en de inkoop van de systemen & installaties en de oplevering hiervan. De gebouwinstallaties worden all-electric uitgevoerd. Iv-Bouw maakt slimme keuzes met het oog op onderhoud en borging van de bedrijfszekerheid. Alle onderdelen, zoals kanalen, leidingen en regelkasten, worden zo geplaatst dat ze altijd goed bereikbaar zijn voor onderhoud. De verlichting zal slim worden aangestuurd op aanwezigheid en programmering.
Wil je meer weten over zwembad 'De Braak'? Jaco vertelt je graag meer over het nieuwe zwembad in Helmond. Neem contact op of bel 088-9434010.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.