Nieuwbouw IKC De Twijn in Alblasserdam

Nieuwbouw basisschool IKC De Twijn

Als moderne school is De Twijn een gasloze school met PV-panelen op het dak, luchtdicht gebouwd en uitstekend geïsoleerd waardoor De Twijn een ‘nul-op-de-meter-school’ is en daarnaast voldoet aan alle eisen op het gebied van Frisse scholen. De nieuwbouw is gerealiseerd op de plaats van de oude school aan de Parallelweg. Topos Architecten benaderde Iv voor het ontwerpen van de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties voor het Integraal Kind Centrum (IKC).  De grootste uitdaging in het ontwerp lag in het aanpassen van ons advies voor centrale luchtbehandeling, gezien de beperkte technische ruimte boven plafonds. We vervulden een integrale rol, begeleidden het traject van Programma van Eisen tot oplevering, en ook namen we de uitvoeringsbegeleiding op ons. 
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.