Renovatie Pon Papendrecht

Renovatie Pon Papendrecht

Het kantoorcomplex op de Ketelweg in Papendrecht, waar het bedrijf Pon is gevestigd, was nodig toe aan een renovatie. Er waren op bouwkundig, constructieve en installatietechnisch niveau noodzakelijke aanpassingen nodig. Iv-Bouw heeft het ontwerp, inclusief de benodigde vergunning, en de realisatie uitgevoerd op de 10.000 vierkante meters aan kantoren. In de kantoren is een nieuw duurzaam installatieconcept toegepast, de entree is verplaatst én vergroot en de bestaande patio in het pand is overgedekt gemaakt.

Uitdagend voor Iv-Bouw was om de eigenaar van het pand (M7) tevreden te houden om alles binnen budget te houden en aan de andere kant huurder Pon tevreden te stellen met het feit wat er fysiek werd opgeleverd. En dat is gelukt!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Rob praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 8335
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.