Sportcomplex de Altis in Rijswijk

Sportcomplex de Altis in Rijswijk

De Altis. Het nieuwe, multifunctionele sportcomplex in Rijswijk waar sporters indoor en outdoor kunnen bewegen en elkaar kunnen ontmoeten. Het sportcomplex is volledig circulair opgebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van hergebruikte materialen. Ook is het complex volledig energieneutraal. Er wordt voor 100% gebruikgemaakt van hernieuwbare energie, en voor 0% van fossiele brandstof. Iv-Bouw was als EPC-partner risicodragend verantwoordelijk voor het ontwerp van alle elektrotechnische en bouwkundige installaties, maar ook voor de inkoop van de systemen en de installatie en oplevering ervan. Iv-Bouw heeft zelf alle installatietechnische ontwerpen gemaakt en de installaties ingekocht bij diverse partijen. Uiteindelijk waren wij als EPC-partner ook verantwoordelijk voor de uitvoering.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Jaco praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.