Dutch |English nl | en

Sportcomplex Den Burg

Duurzaam bouwen en sociale veiligheid staan voorop

Sportcomplex Den Burg op Texel bestaat uit een in drieĆ«n te delen sporthal van 48 x 28 meter en twee afzonderlijke sportzalen van 28 x 16 meter. Door een slimme organisatie van entree, kleedkamers, tribune en horeca krijgt het complex een centraal hart waar zeker 300 toeschouwers en vele sporters kunnen genieten van sport. Het ontwerp is compact en energieneutraal. Duurzaam bouwen en sociale veiligheid staan voorop. Dit multifunctionele centrum biedt ruimte aan zowel school-, breedte- als topsport. Iv-Bouw is hierin in alle fasen, van het ontwerp tot en met het uitvoeringsontwerp, betrokken. Binnen het project is gewerkt met BIM. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!